Dr Florinela Stoianovici – Importanța consultului medical holistic

❓ Știai că pentru corpul fizic, o boală cronică înseamnă că el a început să se autodistrugă?

☘️ Un pacient având o boală cronică, are șanse de a se vindeca,
deși lumea medicală consideră puțin probabil acest lucru. Însă șansele apar doar când se aplică un tratament holistic.
Un pacient care are o boală autoimună trebuie să știe că ritmul de autodistrugere a organismului este accelerat și se produce mai rapid decât la bolile cronice.
Șansele de vindecare cresc odată cu „trezirea” pacientului, cu implicarea lui și cu găsirea unui medic de medicină holistică.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să-ți reechilibrezi sistemul imun din punct de vedere holistic, sau cum poți descoperi printr-un test practic în timpul cursului ce tip de personalitate ai și cum îți afectează sănătatea dar și alte informații interesante și practice, te invit duminică 20 noiembrie 2022, de la ora 11.30, la workshop-ul online “Cum să previi boala și să ai o imunitate de durată”.

👉Te poți înscrie simplu, direct la link-ul de mai jos:👇

https://webinar.holistic-med.org/workshop-preventie

💡 Poți afla informații utile despre importanța consultului medical periodic, vizionând materialul video de la link-ul de mai jos:

🌿 La Clinica Holistic Med evaluăm complet și total non-invaziv corpul fizic și corpul mental-emoțional pentru a identifica tratamentul cel mai eficient de vindecare.

☎️ Pentru programări la Clinica Holistic Med, ne poți contacta la numărul de telefon: 0766-999-489.

#holisticmed #medicinaholistica #medicinahomeopata #medicinaenergetica #medicinaalternativa #medicinapreventiva #educatie #cunoastere #vindecarenaturala #sanatate #preventie